Formularz kontaktowy
Formularz kontaktowy
Czy mi się zdaje, czy formularz kontaktowy nie działa?
- Cole i Dylan Sprouse
Re: Formularz kontaktowy
Sprawdzałem przed chwilą na demo.like.pl. Doszło bez problemów. Sprawdź inny e-mail lub przeszukaj folder Spam. Gdyby nadal było nie tak, daj znać na PM.
Piotr Kacała ? like.pl Development Team Leader
-

acid - Administrator
Maila wysyła pod adres podany jako adres osoby wysyłającej. Krótko mówiąc jako osoba odwiedzająca wysyłam maila sam do siebie :/ Jak to naprawić?
- losdebilos
Mam problem z formularzem kontaktowym a mianowicie: w polu o nazwie "twój e-mail" wpisuje się adres osoby która odwiedza strone i chcę się ze ,mną skontaktować i wypełniam reszte pól no dobra jak wezmę "wyślij" to powinno zawartość tej wiadomości wysłać do mnie a nie na adres maila który był wpisany w pole twój e-mail. Sprawdzałęm to na kilku kontach pocztowych się kurzyłem czy możesz coś z tym zrobić bo to jest duży problem.
wysyłałem do admina ale nic.
wysyłałem do admina ale nic.
- pagers
Witam,
i ja zauważyłem błąd w formularzu opisanym przez "pagers". Nie bedę powtórnie opisywał, tylko proszę osoby kompetentne o naprawienie tego błędu.
pozdrawiam
i ja zauważyłem błąd w formularzu opisanym przez "pagers". Nie bedę powtórnie opisywał, tylko proszę osoby kompetentne o naprawienie tego błędu.
pozdrawiam
- adrygas
Troche nie poważne... po co ten formularz kontaktowy, skoro i tak nie działa...?? Potrzebuje takiego rozwiązania na swojej stronce, ale co z tego skoro gdy ktoś zechce wyslac do mnie wiadomosc to w rezultacie wysle ją sam do siebie....?? Może ktoś by to naprawił, bo to troche żenujące jest....

- adidesign