like

Formularz kontaktowy

Tutaj udzielane jest wsparcie przy problemach związanych z użytkowaniem CMS Seabird.

Formularz kontaktowy

Postprzez Cole i Dylan Sprouse » 17 cze 2009, o 17:04

Czy mi się zdaje, czy formularz kontaktowy nie działa?
Cole i Dylan Sprouse

Re: Formularz kontaktowy

Postprzez acid » 17 cze 2009, o 18:25

Sprawdzałem przed chwilą na demo.like.pl. Doszło bez problemów. Sprawdź inny e-mail lub przeszukaj folder Spam. Gdyby nadal było nie tak, daj znać na PM.
Piotr Kacała ? like.pl Development Team Leader
acid
Administrator

Postprzez losdebilos » 7 wrz 2009, o 20:14

Maila wysyła pod adres podany jako adres osoby wysyłającej. Krótko mówiąc jako osoba odwiedzająca wysyłam maila sam do siebie :/ Jak to naprawić?
losdebilos

Postprzez pagers » 17 lip 2010, o 16:46

Mam problem z formularzem kontaktowym a mianowicie: w polu o nazwie "twój e-mail" wpisuje się adres osoby która odwiedza strone i chcę się ze ,mną skontaktować i wypełniam reszte pól no dobra jak wezmę "wyślij" to powinno zawartość tej wiadomości wysłać do mnie a nie na adres maila który był wpisany w pole twój e-mail. Sprawdzałęm to na kilku kontach pocztowych się kurzyłem czy możesz coś z tym zrobić bo to jest duży problem.

wysyłałem do admina ale nic.
pagers

Postprzez adrygas » 22 lip 2010, o 20:45

Witam,
i ja zauważyłem błąd w formularzu opisanym przez "pagers". Nie bedę powtórnie opisywał, tylko proszę osoby kompetentne o naprawienie tego błędu.
pozdrawiam
adrygas

Postprzez adidesign » 28 lip 2010, o 00:26

Troche nie poważne... po co ten formularz kontaktowy, skoro i tak nie działa...?? Potrzebuje takiego rozwiązania na swojej stronce, ale co z tego skoro gdy ktoś zechce wyslac do mnie wiadomosc to w rezultacie wysle ją sam do siebie....?? Może ktoś by to naprawił, bo to troche żenujące jest.... :shock: :shock: :shock:
adidesign

Postprzez Szalloony » 1 sie 2010, o 18:56

Temat Zamykam.
Obrazek
Szalloony

Powrót do Pomoc